01 February 2014

Januar


Planirala sam da ove godine budem dobra i da ne kupujem previše lakova. To je sve palo u vodu već kada su na sniženje stavljeni Essence proizvodi koji se povlače iz ponude. Svaki po 139 dinara. I Bourjois je bio na sniženju. Njihovi mini lakići povodom 150 godina postojanja kompanije su mi bili preskupi, ali sada nisam mogla da odolim slatkim bočicama. Ne znam šta se dešava sa Flormarom sem da u Kristabell ponovo stižu dopune ove kozmetike po starim cenama. Da, od omraženog mi uvoznika (to sam prekasno primetila). Ne znam da li su u njihovim radnjama cene snižene. Još sam jedno sniženje iskoristila. Sephora je dala popust na neke OPI i Nails inc. lakove. Nisam našla My Vampire is Buff po povoljnoj ceni, ali jesam I Saw... U Saw... We Saw... Warsaw. Jedina dva laka koja sam platila po punoj ceni su China Glaze Merry Berry i Depend Chameleon 2086 Green With Envy.

I had planned to be a good girl and not to buy too much polish. That decision went down the drain when discontinued Essence products have been put on sale. Each for 1 €. Bourjois was on sale as well. Their mini polishes that were released to celebrate the company's 150th birthday were too expensive, but now I couldn't resist these cute bottles. Flormar is available yet again at old prices in my favourite store so I took a couple of those as well. Sephora put some OPI and Nails inc. polishes on sale too. I didn't find My Vampire is Buff, but I did find I Saw... U Saw... We Saw... Warsaw. The only two polishes I paid full price for are China Glaze Merry Berry and Depend Chameleon 2086 Green With Envy.



Danas, 1. februara, od 10 do 17 časova ne propustite prvi Gelish i Morgan Taylor dan otvorenih vrata u GP Contour centru u Beogradu (Krin zgrada, Đorđa Stanojevića 11b, Novi Beograd). Biće 10% popusta na sve proizvode, kao i razne akcije. Posebno zanimljiva je ona da na četiri kupljena Morgan Taylor laka peti dobijate na poklon. Što se noviteta najavljenih za februar tiče, očekuje nas nova ponuda u Essence asortimanu, kao i Love Letters trend kolekcija. Jesenji i zimski Zoya lakovi nisu stigli tokom januara. Nadam se da će stići u februaru. Takođe nije nerealno očekivati da stignu i nove China Glaze kolekcije. Još čekamo da stignu i Golden Rose Galaxy i Matte Satin lakovi.

The new arrivals expected in February are Essence New in Town products and Love Letters trend edition. Autumn and winter Zoyas still haven't arrived and I hope we'll see them in February. It isn't unrealistic to expect new China Glaze collections as well.



30 comments:

  1. I think you were a good girl - and a few polishes we must have, right :)

    ReplyDelete
  2. Koji je to cg? Svidja mi se i flomar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. CG je Merry Berry. Napokon sam prelomila i uzela ga (potrošila sam FD, odnosno sada mi je dobar samo za pečatiranje). Flormar je, ako misliš na beli, odličan. Flormar Supershine je ružičastiji uživo. Ne znam zašto je ispao skoro narandžast ovde na slici.

      Delete
    2. Mislila sam na supershine :) Beli krec sam uzela, fenomenalan je. meni je MB izgleda nesudjen.

      Delete
    3. Sigurna sam da imaš nešto slično i da ti ovaj nije neophodan.

      Delete
  3. Tek sad vidim da su mi neki tvoji manikiri promakli. Super ke kolaz! :)
    Super su ti noviteti! Koji je sad to Depend? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zelenko jedan kameleonac. Nije mi baš po volji, mislila sam da će biti zeleniji.,

      Delete
  4. Bila si dobra prošlog meseca, svaka čast. :) Varšavica je divna, još razmišljam da li da je uzmem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam od letos razmišljala, ali sada na popustu nisam mogla da je propustim. Ne znam da li ti imaš nešto slično u kolekciji. Ja nemam pa mi nije bilo teško da se odlučim da je uzmem. Da sam imala nešto dovoljno blizu... Ne znam da li bih je uzela.

      Delete
  5. Ovi kolazi su mi tako predivni, nekako bas djeluje posebno vidjeti tako krasne swatcheve sve na jednoj hrpi :)
    139 dinara za essence-koliko je to u eurima? U hr su po regularnoj cijeni 2 e, a na snizenjima 1 ili 1.5
    Jako me zanimaju ti depend kameleoni, ali jos ih nisam vidjela u hrvatskoj. Nadam se da ce doci...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo. I kod nas su Essence redovno oko 2€, a na sniženju budu oko 1€. 139 dinara je 1,2 €, tako da su nam i na sniženju cene manje-više iste kao u HR.
      Ako vam kameleoni ne stignu, a želiš neki, možemo organizovati razmenu.

      Delete
    2. Ja jos dinare preracunavam po tecaju iz 2009 kada sam bila u NS :D pa mi je zato bilo malo cudno da su na snizenju 139, sto bi bilo (tada) oko 13,5-14 kn pa zato pitah. Hvala za ponudu za razmjenu, svakako bi bila jako zahvalna ako nebudemo dobivali :) (leptirice u trbuhu imam sada) :D

      Delete
    3. Uf, to im je puna cena. Slobodno se javi ako ti ustreba nešto od lakova iz Srbije. Ja sam uvek voljna za razmenu.

      Delete
  6. Super noviteti. Ova essence turpija mi je omiljena. Jedva čekam da vidim kako izgleda ovaj OPI. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bez slike mi veruj da je taj OPI predivan. Slike će uslediti u dogledno vreme :D

      Delete
  7. prokleta sniženja :D dobar ti je mesec bio!

    ReplyDelete
    Replies
    1. S druge strane, strava je što su bila sniženja :D Živa bih se pojela da sam ovu Essence bazu platila po punoj ceni. Kapi za sušenje, s druge strane, vrede novca.

      Delete
  8. Uopšte nisam uspela da iskoristim sniženja, mnogo obaveza, nisam stigla da pazarim ništa... Čini mi se da nikad nisi imala više manikira kao u januaru, svi su lepi ali zelene flekice i She lakić su <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da decembar 2013. prednjači po broju manikira, ali ovaj je sigurno u vrhu.

      Delete
  9. Lepi noviteti. :)
    MB mi je prvi zapao za oko. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jedini normalan lak, naravno da upada u oči :D

      Delete
  10. Imas super ukus za biranje lakova, tacno se ne zna koji je od kog lepsi =^.^=

    ReplyDelete
  11. ma dobra si bila :D
    danas loupe ne radi, ne znam koji im je vrag, ne mogu napraviti svoj tradicionalni kolaž :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izgleda da imaju problema poslednjih nekoliko dana. Meni nije radio preview tako da do objavljivanja članka nisam bila sigurna na šta mi liči kolaž.

      Delete
  12. Divni, mali i probrani noviteti. To volim da vidim, iako sam ja sama hrcak. Imamo neke iste Essence novotarije.

    ReplyDelete
  13. Drago mi je sto si uzela Merry Berry i Flormar krecka. I sto si ugrabila Varsavu. Nesto skromniji mozda, ali odlican ulov u najduzem mesecu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Nije bilo nekih velikih noviteta jer nije bilo ni novih kolekcija, makar ne zanimljivih.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...