01 September 2014

Avgust


Prošlog meseca sam nabavila svašta novo, lepo i korisno.

Last month I got all sorts of new pretty and interesting stuff.

http://photos-e.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10570221_1538161119738668_796238377_n.jpg
Hypnotic Polish paketić

Početkom meseca sam svratila u Seforu i pošto su neke OPI nijanse na sniženju uzela sam par lakova oko kojih sam se dugo lomila. Prvi je Muir Muir on the Wall, a drugi je Stay The Night, koji ćete videti sutra. Potom sam od drugarice dobila lakić i nadlak koje ona nije više želela. Zatim su me na lakoskupu dve divne lakoholičarke obradovale po jednim Catrice lakom sa svojih putovanja (:* Meri, :* Fren). Sledeća radost je bio paketić od Hypnotic Polish sa moja tri odabrana Dance Legend laka (New Promise je već dobio recenziju, a ovde možete videti i Olive Theory i Different View). Pošto su mi lakovi stigli veoma brzo i bezbedno mislim da ću početi da naručujem sa ovog sajta. Stigle su mi i nove MoYou Nails pločice, kao i crni pečat i grebač. Tu su i lakić koji sam sama isfrankenovala i odlepljiva baza iz domaće radinosti. Kraj meseca mi je začinio dolazak Trind noviteta. Staklenu turpiju sam odmah morala kupiti, a baza i lak su stigli za recenziranje. I na kraju, pošto planiram da pišem o uljima za nokte i zanoktice morala sam se opskrbiti materijalom - ponovo sam uzela Golden Rose ulje, ali i dva bazna ulja (jojobu i avokado) koja se nalaze u srži dobrih ulja za zanoktice.

At the beginning of the month I went to Sephora and since some OPI shades were on sale I got myself a couple of polishes that I was unsure if I needed them for a long time. The first one is Muir Muir on the Wall, and the second one is Stay The Night, which will get a review tomorrow. Then I received a polish and top coat from a friend who no longer wanted them. At the latest meeting of fellow polishaholics, two of them decided to bring me a Catrice nail polish each. The next bundle of joy was a package from Hypnotic Polish with my chosen Dance Legend polishes (you can see reviews here: New Promise, Olive Theory and Different View). Since polishes have arrived quickly and safely I think I shall order from this website in the future. New MoYou Nails image plates have also arrived, as well as limited edition black stamper and scraper. There is also a frankenpolish and a DIY peel off base coat. A cherry on top of August manicure sundae was the arrival of new Trind products. I had to buy glass nail file on the spot and I have received ridge filler and polish for review. Just to spice everything up, I am planning to write an article about cuticle oils so I had to get my supplies - another bottle of Golden Rose oil as well as two oils that are base for many good cuticle oils - avocado and jojoba oils.

http://photos-d.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10632105_759225607449163_849122291_n.jpg
MoYou Nails paketić

Noviteti u prodaji su Essence Wave Goddess kolekcija u DM drogerijama i Beach Cruisers u Lilly drogerijama. Stigli su i dugoočekivani Trind proizvodi, a među njima su sve tri turpije iz Trind ponude, letnji lakovi, neformalinski tretman Nail Revive, ravnajuća baza, razređivač, krema i ulje za za zanoktice. OPI lakovi na sniženju u Sefori su iz kolekcija: Holland, Mariah Carey za proleće 2013. godine, Shatter Paints, Euro Centrale, San Francisco i Brazil. Koštaju 789 dinara. Takođe su na sniženju neke nijanse Sephora, Sally Hansen, Nails inc i Alessandro lakova. Essence proizvodi koji se povlače iz proizvodnje su sada na rasprodaji u Lilly drogerijama i možete ih kupiti za po 129 dinara, a u septembru očekujemo New in Town postavkui. I China Glaze noviteti bi trebalo da stignu u septembru - kolekcije Apocalypse of Color i All Aboard. Za sada nije rečeno da li će nam stići kolekcija Giver.

New in stores are Essence Wave Goddess and Beach Cruisers trend editions. We expect New In Town selection of products to arrive in September. New Trind products have also arrived, namely all three nail files, summer nail polish collection, Nail Revive formalin-free nail strengthener, ridge filler, nail polish thinner, cuticle cream and cuticle oil pen. We don't know if China Glaze The Giver collection will be available in Serbia, but we know that Apocalypse of Color and All Aboard should arrive soon.



16 comments:

  1. I especially like the look of the Dance Legends - I love that brand!

    ReplyDelete
  2. Jesi li sama pravila tu odlepljivu bazu i kako?Noviteti su super!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne, nema tu šta da se pravi. U pitanju je lepak na bazi polivinil acetata (PVA) koji sam samo presula u pakovanje zgodno za nokte.

      Delete
    2. To je onaj lepak za drvo jel?Obicno tutkalo?

      Delete
  3. lijepa kupovina i super manikure

    ReplyDelete
  4. Divan lakomesec. :) Ipak moram da izdvojim Dance Legend, savršeni su. :)))

    ReplyDelete
  5. Dance Legend trojka je obeležila ovaj mesec.

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...